Capelse Doorzettersprijs gewonnen door ECC

Doorzettersprijs 2018zaterdag 10 maart 2018 22:33

Het ECC (Energie Collectief Capelle) heeft de Doorzettersprijs 2018 gewonnen. De Capelse ChristenUnie verraste ze op zaterdag 10 maart. De prijs werd dankbaar in ontvangst genomen door Henk Petri van het ECC.

Petri: ”Fijn dat onze inzet wordt gewaardeerd. Wij zijn een collectief van enthousiaste Capellenaren. Boordevol met ideeen over hoe het beter kan in Capelle. Wij zoeken nog vooral jonge vrijwilligers die bijvoorbeeld met social media veel ervaring hebben.”

Uit het juryrapport kunnen wij het volgende meegeven:

“Het Energie Collectief Capelle is een echte vrijwilligersclub die hart heeft voor duurzaamheid. In de afgelopen vijf jaar hebben zij enthousiast doorgezet en veel Capellenaren geholpen bij beslissingen over zonnepanelen, isolatie, warmtepompen enzovoort. Ze zijn er voor alle Capellenaren, huurders of kopers, en komen in scholen en buurten. Het zat lang niet altijd mee, maar met hun professionaliteit en doorzettingsvermogen hebben ze al veel bereikt. Ga zo door, ECC! “, aldus voorzitter van de jury Hilde Groenendijk van de Capelse ChristenUnie.

« Terug